Module blended learning (als proeftuin en ter inspiratie)

Ik ben gestart met het ontwikkelen van een module (cursus) blended learning, bedoeld als proeftuin en ter inspiratie voor docenten en opleidingen die blended learning willen invoeren. Blended learning is daarbij zowel het onderwerp als de vorm van de module.

Als vertrekpunt heb ik gekozen voor een traditionele structuur (week 1 t/m 8 college en in week 9 een toets), maar ik verwacht dat die structuur bij de verdere ontwikkeling kan gaan veranderen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de vele mogelijkheden van blended learning. De module is nadrukkelijk nog in ontwikkeling en alle feedback is welkom.

De module is opgeslagen in Natschool, maar het is mij (nog) niet gelukt die voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom is de module ook opgeslagen in de ‘BOX’.

Overigens is de ‘cursus’ bij Hogeschool Rotterdam de officiële naam van het kleinste onderdeel van het opleidingsprogramma, uitgedrukt in studiepunten, waaraan steeds een tentamen verbonden is. Tot 2010 werd dit ‘module’ genoemd (Hogeschoolgids, art. 1.2).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s